Nicolas Cage, 2019 yılının çok konuşulan Netflix filmi Marriage Story hakkında farklı bir yorum yaptı.
Noah Baumbach‘in 6 Aralık’ta Netflix’te yayınlanan filmi Marriage Story, bir boşanma hikayesini anlatıyor. 56 yaşındaki aktör, yeni filmi Color Out of Space‘in galasında Extra‘ya konuştu.
Cage, “Marriage Story’nin çok önemli bir film olduğunu düşünüyorum. Bence boşanmayı düşünen herkes -ve aileleri- bu filmi izlemeli.” dedi. Kendisi tam 4 kez boşandığı için bu konuda tecrübeli tabii, söylediklerine kulak kabartmak lazım.
Hatta detaya girmek gerekirse Nicolas Cage, son eşi Erika Koike’yle evlendikten sadece 4 sonra boşanmak için başvuruda bulunmuştu. Böylece daha önce 3 kez evlenen 56 yaşındaki aktör, 3 ay süren kendi en kısa evlilik rekorunu da kırmış olmuştu.
Kendisi böyle büyük bir kral. Boşanma konusunda bir şey tavsiye ediyorsa herkesin onu dinlemesi gerekir.